✓ Fri frakt vid 599 kr ✓ Snabba leveranser ✓ Trevlig kundtjänst

Byten och returer

Vi erbjuder alltid en förbetald returetikett för 69 kr (tyngre varor 199 kr). Kontakta kundtjänst för mer information. Ångerrätt, returrätt och öppet köp gäller ej på metervaror. Varan bör returneras till oss i sitt ursprungliga skick och i den ursprungliga förpackningen. Vänligen inkludera samtliga originaldokument för produkten, inklusive pappskiva med tvättråd och liknande. Om din retur kräver extra arbete, såsom noggrann vikning av en gardin i dess förpackning eller beställning av nytt förpackningsmaterial från leverantören, kan en värdeminskningsavgift på minst 50 kr tillkomma. Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna kan du byta den på något av följande sätt:

Byte
Kontakta oss via vårt kontaktformulär, begär en retursedel och skicka tillbaka varan med posten. Du kan byta ut produkten mot en annan, eller i händelse av att bytet beror på funktionsfel byts den mot en ny produkt som sedan skickas på nytt till dig. 

Retur
Om produkten inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit produkten och informera om att du önskar lämna tillbaka den. 

Återbetalning
Vårt mål är att hantera returen inom 2 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Summan återbetalas till dig så fort returen har hanterats.

Läs mer om retur- och ångerrätt här